Skal der nye boller på suppen i dit liv i år...?

Rigtig godt nytår!

Og ja, så sendte de jo - for jeg ved ikke hvilken gang - 90 års fødselsdagen den 31. december. Så du den? - igen igen!? -

Når noget er så  populært, at det bliver sendt hvert eneste år i flere årtier, sådan som det er tilfældet med 90 års fødselsdagen, så er det som regel ikke bare fordi det er morsomt. I dette som i andre tilfælde er det nok også fordi, der er en ubevidst genkendelse af noget i os selv og i vores eget liv, som vi får lejlighed til at grine lidt af. - og hvor er det sundt at grine lidt kærligt af sig selv, uanset om det er bevidst for os, at det er det, vi gør.

Hvor mange af os gør ikke mere eller mindre automatisk det samme igen og igen - år efter år?

Hvor mange af os udspiller ligesom miss Sophie’s tjener ikke skiftende roller i vores liv, som vi i virkeligheden har svært ved  at identificere os med.  

Hvor mange af os oplever ikke jævnligt, at andre forholder sig til os, som om vi var noget andet eller nogle andre end vi er?

Hvor mange af os oplever ikke, at vi bliver mere og mere uklare i takt med, at vi føler os nødsaget til at leve op til andres forventninger, tage ubekvemme roller på os og være noget andet end det, vi dybest set er?

Hvor mange af os får ikke engang imellem følelsen af, at vi deltager i en omgang ‘vi lader som om’ i vores sociale eller professionelle liv?

Som speakeren i The julekalender siger: “Find selv på flere spørgsmål!” :-)

Der er noget trygt ved, at tingene er de samme år efter år. I hvert fald kan vi få en falsk følelse af tryghed. - Men problemet er, at gnisten, intensiteten og magien stille og roligt siver ud af tilværelsen, hvis ikke vi bryder mønstre, gør noget nyt en gang imellem og allervigtigst virkelig lever der, hvor livet reelt foregår, nemlig her og nu.

Respekterer du dig selv og dit liv? Ved du, at ordet respekt betyder ‘at se igen’? Den dybere betydning af ordet respekt er at se sig selv og hinanden med friske øjne på ny igen og igen. Respekt handler om at være så intenst til stede, at vi oplever livets skønhed og magi. Som den indiske lærer Osho engang har sagt: Livet er ikke et problem som skal løses. livet er et mysterium som skal leves”.

Forudsætningen for at opleve mysteriet og føle at vi virkelig får noget ud af livet er ifølge min erfaring, at vi i højere grad lever ud fra vores essens, vores inderste fredfyldt og livfulde værenskerne, vores egentlige identitet. Det er, hvad jeg har valgt at bruge mit liv på, nemlig at dele mine erfaringer med, hvordan vi finder ind til kernen og lever mere der fra. 

Det gør jeg gennem workshops, retreats og kursusforløb. Kom og vær med til at genfortrylle din egen og andres verden på den gode måde.

Nye spirituelle boller på suppen!
Det nye mentorforløb

Efter 16 fantastiske mentorforløb over de sidste ca. 7 år er det blevet tid til at omsætte de mange erfaringer til et helt nyt forløb med både masser af nyt indhold og en ny og mere unik struktur.

Fra foråret 2018 lancerer jeg derfor det nye ‘Essential Life Practitioner’-forløb, som både kan tages som et dybtgående udviklingsforløb i sig selv og som en nødvendig basisuddannelse for at kunne deltage på det kommende ‘Essential Life Facilitator’-uddannelsesforløb.

Både Essential Life Practitioner- og Essential Life Facilitator-forløbene er baseret på ELP, dvs. den Essentielle Livspraksis, som jeg de senere år har udviklet ud fra mere end 35 års personlig og professionel erfaring med personlig og spirituel udvikling.

Læs mere her: www.vadumdahl.dk

Det er min klare erfaring, fra både mit eget liv og fra mødet med tusindevis af kursister gennem årene,  at de fleste af os har overordentligt svært ved at få vores travle hverdagsliv og vores inderste harmoniske værenskerne til at gå op i en højere enhed. Vi mangler så at sige et øje i orkanen. I stedet bliver det som regel det almindelige livs mange gøremål og stress, som styrer begivenhederne i vores liv på bekostning af alle vores fine indsigter og indre sandhed. Mange af os har været på talrige kurser i personlig og/eller spirituel udvikling, men havner alligevel i de samme frustrerende situationer igen og igen og føler måske endda, at livet går alt for hurtigt, uden at vi  helt har fået det ud af det, som vi dybest set ønsker. - Det behøver ikke at være sådan!

Det er også mine helt klare erfaring, at lejlighedsvise kurser, coaching eller terapiforløb i sig selv ikke er nok til, at vi finder ind i essensen, vores dybeste identitet, der er den egentlige kilde til et glædeligt, kærligt og meningsfuldt liv. Uanset hvor mange aha-oplevelser og fantastiske spirituelle oplevelser vi kan have på selvudviklingskurser af forskellig slags, så vil vores ‘spirituelle shopping’ ikke give os en tilværelse, hvor vi lever ud fra vores essens, vores sjæl. - Min erfaring fortæller mig, at vi skal have en egentlig Essentiel Livspraksis, som bygger bro mellem hverdag og spirituelle højdepunktsoplevelser. Vi skal have vores almindelige gode liv og vores meditative eller spirituelle praksis til at gå op i en højere enhed. - Det er, hvad ELP (den essentielle livspraksis) handler om.

Læs mere om ELP her: www.vadumdahl.dk

Essential Life Practitioner-forløbet er bygget op over fem weekender, som inkluderer et enkelt 4-dages retreat, og hvert af modulerne tager fat i et af de fem Op’er i den essentielle livspraksis, nemlig at vokse op, at åbne op, at rydde op, at vågne op og at lyse op.